Карнавални костюми за Хелоуин

бебешки костюм за Хелоуин

Хелоуин е подходящ момент за карнавал. Ето идеи за карнавални костюми за Хелоуин:

Карнавални костюми за родители и деца – Мама и паяче, Вълшебница-късница и принцеса, Бабан и маймунка, Елф и гърненце със злато/м-м-м…съкровището на тати…/, Небостъргач и малкия Кинг-конг, Оловен войник,  кукла и мече, Голямата и малката Уенди …

детски костюми за Хелоин детски костюми за Хелоин детски костюми за Хелоин

За децата да играят на роли е нещо обикновено. Децата са с развито въображение и непрекъснато играят. Чрез игрите и театъра, който правят в тях, те се развиват и придобиват умения. Едно парче плат на раменете за децата вече е вълшебно наметало, обикновената пръчка прави чудеса,  а всяка шапка  става невидимка.

карнавални костюмикарнавални костюми  балеринка призрак детски карнавални костюми за Хелоуин

За  възрастните  празниците, като Хелоуин  са глътка въздух от забързаното ежедневие. При такива поводи възрастните оставят задръжките и се превръщат отново в деца. обличат се като любимите си герои или разкриват своето скрито лице. Да се смени самоличността за малко, да се сложи маска и костюм е много освобождаващо изживяване.

детски костюми за Хелоин детски костюми за Хелоиндетски карнавални костюми за Хелоуин

Когато приготвят карнавални костюми за децата си, родителите влагат в тях своите амбиции, хобита и интереси. Едва когато децата пораснат и вече си имат собствен любим герои и свои интереси, родителите се съобразяват с това при избора на костюм за Хелоуин.

детски карнавални костюми за Хелоуин детски карнавални костюми за Хелоуин детски карнавални костюми за Хелоуин детски карнавални костюми за Хелоуин детски карнавални костюми за Хелоуин детски карнавални костюми за Хелоуин детски карнавални костюми за Хелоуин детски карнавални костюми за Хелоуин детски карнавални костюми за Хелоуин детски карнавални костюми за Хелоуин  детски карнавални костюми за Хелоуиндетски карнавални костюми за Хелоуин  детски карнавални костюми за Хелоуин детски карнавални костюми за Хелоуин  детски карнавални костюми за Хелоуин

По магазините се продават впечатляващи карнавални костюми, но с малко сръчност и въображение можете да си направите и сами. Процесът на измисляне и създаване на карнавален костюм за Хелоуин е не по-малко вълнуващ от самия празник след това.

За малките лесно може да се направи стилизиран карнавален костюм от гащиризон с качулка в подходящ цвят. Като допълнение се слагат ръкавички и терлички за допълване на образа и очи и уши на качулката за муцунката. Когато правите карнавални костюми за най-малките деца трябва да внимавате елементите да са добре пришити за да не ги скъсат и глътнат. Внимавайте, ако използвате бои и лепила да не са вредни за здравето на детето. Същото важи и при използване на гримове, най-малките са си достатъчно сладки и без грим. Внимание отделете и на допълнителните аксесоари към тематичния костюм, той също трябва да бъде безопасен за малкото дете.  С костюма за Хелоуин не можеш да сбъркаш – колкото по-раздърпано, шарено и странно, толкова по-ефектно. Затова сега е момента да направите първи стъпки към шиваческите си умения – каквото и да направите няма да сбъркате. А първия успех е много важен за начинаещия шивач. Когато човек е удовлетворен от това, което е направил сам се мотивира да опита отново.

Затова смело напред, проявете въображение и родители и деца се преобразете в любимите си герои, като сами си направите карнавалните костюми за Хелоин. И после да не забравите да споделите с нас резултата…

Й. Богомилова

Снимки: whattoexpect.com, mellissa-rose.blogspot.com, buycostumes.com, spirithalloween.com

Вашият коментар